23948sdkhjf

Noma vil lancere hemmelig sauce hos detailkæder

Michelin-restauranten Noma i København vil nu til at sælge sovs i detailhandlen.

Det skriver Børsen, som fortæller, at Noma fra efteråret vil give almindelige forbrugere mulighed for at købe restaurantens fermenterede saucer, de såkaldte garum.

- Garum er en af de store hemmeligheder i smagen af Noma, selv om det jo egentlig ikke er en hemmelighed. Og det er slet ikke noget, som vi har opfundet her på restauranten. Man har brugt garum i over 1.000 år, siger Noma-stifter René Redzepi til Børsen.

Udgaven til detailhandlen bliver lanceret via en ny forretningsenhed, Noma Projects. Prisen bliver cirka 200 kroner for en flaske med indhold, der kan smagsgive 10 måltider.

Der bliver i første omgang to versioner: E vegetarisk baseret på ris og æg samt en vegansk baseret på røgede svampe.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187