23948sdkhjf

Det Danske Madhus vil have flere lokale leverandører

Det Danske Madhus, der er en af landets største leverandører af færdige måltider, satser nu på at få flere lokale producenter til levere virksomhedens råvarer.

Senest har Det Danske Madhus indledt et samarbejde med fisk- og skaldyrsgrossisten Kyst i Hanstholm.

- Denne aftale er blot startskuddet, og mere fokus på lokale producenter er helt klart vejen frem for os. Vi er selv vokset ud af det lokale og synes, at vi har et ansvar for at få lokale producenter på kortet - og vi skal nu i gang med en større proces for at finde flere leverandører, siger salgsdirektør Martin S. Pinstrup.

Det Danske Madhus blev etableret i 2004 i Skive, hvorfra virksomheden dengang leverede til syv nærliggende kommuner. I dag har virksomheden fem køkkener - tre i Jylland og to på Sjælland - som hver uge leverer mad til cirka 17.000 kunder i 92 kommuner. Det bliver ifølge Martin S. Pinstrup til over 95.000 måltider om ugen.

De fleste af måltiderne bliver leveret til ældre mennesker, enten i eget hjem eller på plejehjem.

Der er cirka 220 medarbejdere i Det Danske Madhus, der har kapitalfonden Polaris Private Equity som hovedaktionær.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078