23948sdkhjf

Muslingedirektør er nu i gang i fiskebranchen

Den tidligere muslingedirektør Søren Mattesen, der netop er tiltrådt som administrerende direktør i Hanstholm-virksomheden Sashimi Royal,  er godt i gang med at lære sit nye produkt, kingfish, at kende.

Og han er ikke i tvivl om, at han traf det rigtige valg, da han efter 16 år i spidsen for muslingevirksomheden Vilsund Blue på Mors sagde op og endte hos fiskene hos Sashima Royal.

Det skriver Nordjyske.

- Det var en stor beslutning, men den var lang og velovervejet. Jeg håber, at det bliver ved med at gå rigtig godt hos Vilsund Blue, for jeg føler stadig, at jeg har lidt andel i den virksomhed. Men det var det bedste, både for mig og virksomheden, at jeg ikke skulle være der mere, siger Søren Mattesen  til mediet.

Om skiftet til Hanstholm fortæller han, at han, da han skulle se sig om efter nye græsgange, blev han gjort opmærksom på Sashimi Royal, der på det tidspunkt havde en konstitueret direktør.

Derfor ringede han til virksomhedens norske bestyrelsesformand, fik arrangeret et teamsmøde og sikrede sig stillingen pr. 1. august.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078