23948sdkhjf

DI’s formand træder tilbage

Jesper Møller har så travlt med sit hverv som administrerende direktør i Toms Gruppen, at der ikke længere er tid til formandsposten hos DI.
DI’s formand siden 2008, Jesper Møller, træder tilbage som formand i DI. Forretningsudvalget indstiller til hovedbestyrelsen, at administrerende direktør Lars Mikkelgaard-Jensen, IBM Danmark, vælges til ny formand.

Hovedbestyrelsen mødes fredag den 27. april med formandsvalget som eneste punkt på dagsordenen.

Vil koncentrere sig om Toms
Det er nye, udfordrende opgaver i Toms Gruppen, der har fået Jesper Møller til at give stafetten videre.

- Toms Gruppen A/S har købt Hanseatische Chocolade GmbH i Bremen, og vi har valgt at etablere et stort pakkeri i Polen. Jeg har derfor besluttet at trække mig fra formandsposten i DI og fuldt og helt hellige mig arbejdet i virksomheden, siger Jesper Møller.

Jesper Møller har været medlem af DI’s hovedbestyrelse siden 2006 og blev i 2007 valgt ind i forretningsudvalget og udpeget til viceformand. Han afløste den tidligere formand, Henning Dyremose, på formandsposten i marts 2008. I forbindelse med sin fratræden som formand, udtræder Jesper Møller samtidig af DI’s forretningsudvalg men forbliver i hovedbestyrelsen.

Lars Mikkelgaard-Jensen har været medlem af DI’s hovedbestyrelse siden 2004. I perioden 2005-2011 var han tillige medlem af forretningsudvalget og har siden 2007 haft sæde i DI’s Erhvervspolitiske Udvalg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094