23948sdkhjf

Prisuddeling: Her er Danmarks bedste kantine

Social Cantina Nbro på Nørrebro i København løb med prisen som bedste kantine i en virksomhed, da Landbrug & Fødevarer, L&F, tirsdag uddelte Kantineprisen 2021.

Vinderteamet serverer mad i socialforvaltningen hos Københavns Kommune, og køkkenpersonalet har sammen skabt en kantineoplevelse i top, når det kommer til faglighed og smagsoplevelse, konstaterer L&F i en pressemeddelelse.

- Derudover udmærker de sig ved deres sociale vinkel ved at tage udsatte unge under deres vinger i køkkenet, nævner arrangøren.

Kantineprisen sætter fokus på de kantiner, som har formået at trodse modgang under nedlukninger og stadig har formået at skabe velsmagende og lækre frokostmåltider.

- Mange kantiner har været udfordret på, at de har været begrænset i forhold til udformning og iscenesættels af deres frokostbuffet. De har været nødt til at tænke i nye baner og har skullet omstille sig til nye situationer flere gange i løbet af det seneste år.

- Alligevel har de gjort det muligt at nyde lækre og inspirerende måltider på trods af engangsemballage, håndsprit og afstandskrav , siger jurymedlem Kristian Ploug Grut, seniorkonsulent fra Landbrug og Fødevarer.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078