23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Rugbrøds popularitet er faldende

Det klassiske rugmelsbrød er især på retur i weekenderne og hos unge danskere i hovedstaden.

Det klassiske, danske rugbrød er på retur.





Samlet set faldet forbruget af rugbrød hvert år med over 1 procent, viser nye tal fra FDB Analyse.





Det er især blandt de unge, rugbrød har mistet sin popularitet.





Kun 41,1 procent af de 15-34-årige spiser normalvis rugbrød til frokost, mens andelen af de 35-54-årige er på 47,7 procent. Mest populært er det brune brød hos de 55-74-årige, hvor andelen er oppe på 64,8 procent.





Som det fremgår af hosstående grafik er der endvidere store regionale forskelle på, hvor rugbrød er mest populært.





Endelig viser tallene fra FDB Analyse, at danskerne spiser mest rugbrød mandag til torsdag, mens forbruget falder en anelse i weekenden, hvor det når laveste punkt lørdag.



BREAKING
{{ article.headline }}
0.283