23948sdkhjf

Glyngøre Shellfish glæder sig over Noma

Den nordjyske fiskerivirksomhed leverer hver uge op mod 500 øster til Noma, som for tredje gang er kåret til verdens bedste restaurant.
Noma blev mandag aften udpeget som verdens bedste restaurant ved en kåring i London, og den anerkendelse vækker glæde hele vejen til Roslev ved den vestlige del af Limfjorden.

Her ligger Glyngøre Shellfish, som hver uge leverer fra 50 til 500 østers til den verdensberømte restaurant i København.

- Jeg er stolt over at levere til dem, og vi har mere eller mindre en levering til Noma hver uge med østers. Det er en livsstil at fuldføre den opgave det er at levere hver uge. Det er ikke bare sådan lige at gøre. Og vi er de eneste, der er med i alle ledene lige fra fiskeriet af østers til den færdigpakkede levering på restauranten, siger ejer og stifter Svend Bonde til Skive Folkeblad.

Også Thise Mejeri, Kiselgården og Stauning Whisky er – sammen med en lang række af mindre og privatejede fødevareproducenter – på leverandørlisten hos køkkenchef René Redzepi i Noma.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078