23948sdkhjf

Takeaway-gigant udvider åbningstider og dækningsområde

Hos den store madleverings-udbyder Wolt har man gennem længere tid set en stor efterspørgsel i tiden helt op til lukningen for levering.

Det får dem nu til at udvide åbningstiderne - i første omgang i København - så man nu kan bestille pizza, burger eller hvad hjertet ellers begærer frem til klokken 24 i stedet for klokken 22.

I forvejen har der været længere åbningstider i weekenden, men nu udvides det altså også ugens øvrige dage.

- Vi ser et uforløst potentiale og en oplagt mulighed for at tilbyde en endnu bedre service til vores brugere. Og vi har derfor fået endnu flere fantastiske restaurantpartnere med ombord, der nu står klar til at lave alt fra asiatisk til italiensk mad i de sene aftentimer, siger direktør for Wolt Danmark, Søren Meier Svendsen, i en pressemeddelelse.

Udvider distancen

De udvidede åbningstider kommer i første omgang kun til at gælde i København, men Wolt har også gode nyheder til kunder i resten af landet.

I samme ombæring har de nemlig besluttet at udvide leveringsdistancen med 500-1000 meter i samtlige 13 danske byer, de er til stede i.

Leveringsafstanden bliver dermed helt op til 5 kilometer.

- Vi forsøger hele tiden at optimere vores tjeneste og gøre det nemmere for danskerne at få adgang til en bred pallette af restauranter og butikker. Hvis der ikke tidligere var mulighed for at bestille mad til en hver smag, så er der det helt sikkert nu - takket være udvidelsen af distancen og åbningstiderne, siger Søren Meier Svendsen.

Læs mere om: Wolt
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109