23948sdkhjf

Isfolk har stor optimisme og masser af planer

I det første regnskabsår, der gik fra april til nytår i 2020, omsatte Vild Is for cirka 100.000 kroner. Det bliver til op imod 300.000 kroner i år - og der er lagt op til en fordobling i 2022, fortæller medejer Alexander Bengtsen om salget af sodavandsis fra producenten ved Nørre Vorupør.

Men dermed er ambitionerne langt fra indfriet hos ham og makkeren Rasmus Thøgersen.

- Vores højsæson er jo i sommermånederne, og vi vil gerne forlænge sæsonen. Så vi har tænkt på både slush-ice, saft og frys-selv-is. Især frys-selv-is vil være så meget nemmere hvad angår lager og distributio, men det kræver en maskine til et to-cifret millionbeløb.

Lille løn = 50.000 is

- Så i første omgang skal vi gerne op på en meget større produktion af sodavandsisene. Hvis vi skal have bare en lille løn, skal vi op på at lave 50.000 is - det er vores målsætning for 2022. Og næste step er 100.000, så det kan blive en rigtig forretning, og så vi kan lade være med at lave andet, siger Alexander Bengsen.

Han driver selv en skateboardbutik i Nørre Vorupør, mens Rasmus Thøgersen til daglig arbejder i København, men kommer til Thy, når der skal produceres sodavandsis.

Isene fra Vild Is bliver p.t. solgt hos cirka 45 butikker og caféer landet over, hvor udsalgsprisen er 25 kroner stykket. Rasmus Bengtsen er ikke bleg for at oplyse, at Vild Is selv sælger dem for 10 kroner eksklusive moms.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094