23948sdkhjf

Danish Crown omstrukturerer koncernledelsen

Danish Crown samler de tre datterselskaber Tulip Food Company, Tulip Ltd. og Plumrose USA i en ny forædlingsdivision med nuværende CEO i Tulip Food Company, Flemming N. Enevoldsen som direktør.
Ændringen betyder, at Flemming N. Enevoldsen fratræder sin nuværende stilling som CEO for Tulip, når en afløser er fundet, hvorefter han helliger sig ansvaret for at skabe øget synergi og samarbejde i Danish Crowns forædlingsselskaber.

Danish Crowns forædlingsselskaber havde i regnskabsåret 2010/11 en samlet omsætning på 18,7 milliarder kroner og 13.500 ansatte, og forædlingsområdet er et af Danish Crowns væsentligste indsatsområder i strategiplanen DC 2015.

Processen med at finde en ny CEO til Tulip Food Company bliver igangsat med det samme, og udover arbejdet med at finde sin egen afløser til det job bliver Flemming N. Enevoldsens første store opgave at ansætte en ny direktør for Tulip Ltd, som erstatning for Steve Murrells, som fratræder med udgangen af juni måned i år for at tiltræde nyt job hos engelske COOP.

Flytter til England
I den forbindelse har Flemming N. Enevoldsen besluttet at flytte til England, hvor han vil fungere som CEO indtil en permanent afløser er fundet, hvorefter Flemming N. Enevoldsen skal sikre, at den nye direktør kommer godt i gang hos Tulip Ltd.

Når Flemming N. Enevoldsen flytter tilbage til Danmark, bliver det med daglig arbejdsplads i hovedkontoret i Randers, hvor han får rollen som divisionsdirektør for forædling i Danish Crown.

Han fortsætter således i sin rolle som en af tre koncerndirektører.

Svinekødsdivision skal også have ny direktør
Desuden går også arbejdet med at finde en ny divisionsdirektør for Svinekødsdivisionen i gang.

Svinekødsdivisionen havde i 2010/11 en omsætning på cirka 30 milliarder og 9.500 ansatte, og siden Morten Petersen fratrådte i juni 2009, har posten som direktør for svinekødsdivisionen været varetaget af Kjeld Johannesen samtidig med jobbet som CEO for koncernen.

Kjeld Johannesen skal fremover hellige sig opgaven som CEO for koncernen.

Danish Crowns fremtidige direktion
Direktionen i Danish Crown vil derfor også fremover bestå af 3 medlemmer:

Koncernchef Kjeld Johannesen, som også har direktionsansvaret for ferskkødsområdet (svinekød og oksekød) samt associerede selskaber.

Preben Sunke, som fortsat har ansvaret for finans, økonomi, IT m.m.

Flemming N. Enevoldsen, som har direktionsansvaret for forædlingsområdet samt for ESS-FOOD.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095