23948sdkhjf

Sjællandsk bryghus drømmer om vokseværk

Gurre Bryghus i Helsingør står bag øl som Holger Danske Dark Ale, Helsingør Sundtoldøl og IPA'en Juicy Dancers.

Men står det til dem selv, skal de i fremtiden have flere øl og komme endnu bredere ud.

Det skriver sn.dk.

For lige nu kan bryghuset brygge op til 1200 liter ad gangen, og det tager en måned. Men de kan kun tappe 200 liter om dagen, og derfor er planen, at de inden længe skal have et nyt tappesystem, så de kan følge med.

De håber nemlig at udvide yderligere, så de fremover ikke blot er Gurre Bryghus men også under navnet Helsingør Bryghus.

For det er ingen hemmelighed, at de gerne vil bredt ud, men først skal de blive store i Helsingør, hvor de holder til.

– Hvis vores øl skal være det foretrukne, så skal vi da lave et Helsingør Bryghus og samle alle Helsingør-øllene der under, mens Gurre-øllene bliver under Gurre Bryghus. Det vil da give bedst mening – det er der noget markedsføringsstrategisk i, siger Mette Brauer, der ejer bryghuset med sin mand Martin Brauer, til avisen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079