23948sdkhjf

Dansk bøf-producent vinder endnu engang verdens bedste bøf

Efter at være blevet kåret som den bedste bøfproducent i verden i 2018 og 2019 ryddede JN Meat International igen bordet ved verdensmesterskabet World Steak Challenge i november 2021.

Næsten 400 bøffer fra 25 lande konkurrerede i år om den prestigefyldte titel, som blev afgjort af en jury bestående af både professionelle kokke og slagtere samt madentusiaster. De mange bøffer blev nøje bedømt på såvel smag, mørhed og udseende, og juryen fandt, at en striploin fra JN Meat International med oprindelse i det finsk opdrættede Ayrshire-kvæg var den bedste af alle.

World Steak Challenge er et årligt tilbagevendende mesterskab, der i 2020 blev aflyst grundet Covid-19.

Med årets kåring er det således tredje gang i træk, at den danske kødgrossist med base i Slagelse sikrer titlen som verdens bedste bøfproducent. Den præmierede bøf stammer fra den eksklusive serie af oksekød af høj kvalitet, SASHI.

I SASHI-serien findes blandt andet det finske Freygaard-kød og det argentinske Sabor-kød, og flere andre bøffer fra SASHI-serien blev tildelt guldmedaljer ved konkurrencen i Dublin.

Prisen vækker selvsagt glæder hos manden bag JN Meat, John Sashi Nielsen.

– Når man først har prøvet at være den bedste, så gælder det om at blive ved. Jeg kan simpelthen ikke lade være, og dén energi deler jeg heldigvis med hele mit team hos JN Meat International. Vi er alle sammen utroligt glade og meget stolte og beærede over at tage titlen som verdens bedst indenfor vores felt for tredje gang i træk. At blive anerkendt og værdsat for at skabe det bedste oksekød i verden er fantastisk og er alle anstrengelserne og umagen værd, lyder det fra John Sashi Nielsen i en pressemeddelelse.

– Samtidig er jeg utroligt glad for at opleve, at langt de fleste af os, der deltager i konkurrencen, deler de samme ambitioner om både at kunne tilbyde oksekød med en høj spisekvalitet, men samtidig gøre det mere bæredygtigt. Der er ingen tvivl om, at fremtiden for vores branche er en omstilling til noget mindre, men bedre. Nuværende og fremtidige generationer vil stadig spise oksekød, men mængden vil blive mindre, og kvaliteten højere. Det er jeg overbevist om, siger John Sashi Nielsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062