23948sdkhjf

Sashi efter køb af Nørmark Food: Vi flytter produktion til Vejle

Med sit køb af den konkursramte Vejle-virksomhed Nørmark Food har kødmillionæren John Sashi Nielsen fået flere strenge at spille på - og det har han tænkt sig at gøre.

John Sashi Nielsen ejer i forvejen JN Meat i Slagelse, som ikke bare sælger bøffer, men også har et pølsemageri og et røgeri. Nørmark Food beskæftiger sig med forædling af svinekød, som typisk bliver røget, så der er åbenlyse muligheder for synergieffekter, påpeger den nye ejer.

- Vi er ved at vokse ud af rammerne i Slagelse, så Nørmark Food kan aflaste os ved, at vi overflytter noget af vores produktion til Vejle, siger John Sashi Nielsen.

- Betyder det så, at der bliver brug for flere ansatte i Vejle?

- Målet er, at vi skal vokse. Men nu er planen lige i første omgang at få Nørmark Food op at køre igen, at fortsætte det gode arbejde, Flemming er i gang med, og så derefter tage noget ny udvikling ind, svarer den nye ejer med henvisning til Nørmark Foods hidtidige ejer, Flemming Nørmark Jakobsen.

- Og Flemming fortsætter som daglig leder, konstaterer John Sashi Nielsen.

Han bekræfter, at også alle de øvrige knap 20 medarbejdere fortsætter uændret. Til gengæld ønsker han ikke at sige noget om, hvad han har måttet betale for Nørmark Food, som han overtog efter påskeforhandlinger med konkursboets kurator. 

- Har du gjort en god handel med det her køb?

- Jeg kan godt lide at skabe vækst, men det er for tidligt at sige. I første omgang har det været vigtigt at redde arbejdspladserne, og så forsøge at skabe nogle nye, siger kødeksperten fra Slagelse.

Det er ikke lykkedes Food Supply at få en kommentar fra Flemming Nørmark Jakobsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.985