23948sdkhjf

Svensk Danish Crown-datterselskab vil opkøbe konkurrent

Danish Crowns svenske underselskab, KLS Ugglarps, nyder stor succes på den anden side af Øresund, hvor de er markedsleder med fire slagterier og tre charcuterifabrikker i Sverige, der beskæftiger 1500 ansatte.

Nu vil de styrke deres position på markedet yderligere, og det skal ske ved et opkøb af konkurrenten Charkuterifabriken Sverige AB.

- Det er en del af vores langsigtede strategi at skabe mere vækst inden for de forædlede produkter. Bidraget fra Charkuterifabriken Sverige ABs hurtigt voksende forretning og innovative team bliver en vigtig del af vores virksomhed, siger Jonas Tunestål, CEO i KLS Ugglarps, i en pressemeddelelse.

Charkuterifabriken Sverige AB, der ligger i Halmstad, producerer charcuteriprodukter som består blandt andet af skiveskåret pålæg, bacon, flæskesteg og kølede måltidsløsninger.

Det nye opkøb beskæftiger cirka 200 ansatte og er dermed en stor spiller på markedet. Derfor vækker opkøbet glæde hos Danish Crown, der ønsker at fortsætte oprustningen i nabolandet.

- KLS Ugglarps udvikler sig meget positivt og er i dag markedsleder på det svenske marked. Vi har gennem årene købt flere mindre virksomheder i Sverige inden for forædling og med succes integreret dem i den eksisterende virksomhed. Vores svenske organisation har både evnerne og ressourcerne til at fortsætte i det spor, så der er absolut perspektiv i købet af Charkuterifabriken, siger Jais Valeur, Group CEO i Danish Crown.

KLS Ugglarps omsatte i fjor for 7 mia. SEK, mens Charkuterifabriken Sverige AB omsatte for godt 1 mia. SEK.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078