23948sdkhjf

Dansk tyggegummi-fabrik vil hjælpe tobaksejer væk fra cigaretterne

Tyggegummi-virksomheden Fertin i Vejle satte sidste år omsætningsrekord og har haft et fantastisk første halvår af 2021. Faktisk har tyggegummivirksomheden været knap så ramt af corona, som ventet – og forventer at ansætter en håndfuld ny medarbejdere inden jul.

På sigt skal virksomheden hjælpe sin amerikanske ejer væk fra cigaretterne og tobakken - udvikle nye produkter og dermed øge medarbejderantallet på fabrikken i Vejle. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Fertin blev i juli opkøbt af amerikanske Philip Morris for det svimlende beløb af 5,1 milliarder kroner. Og den nye ejer har store planer for Fertin, der har 700 ansatte og blandt andet producerer 3400 tons nikotintyggegummi om året.

Philip Morris producerer tobak og cigaretter. Henrik Schou, der er vice president supply chain hos Fertin, fortæller, at Philip Morris gerne vil skrue ned for den del af forretningen og det hjælper man selvfølgelig gerne med i Vejle.

- Vi har masser af kapacitet til at lave sådan noget her i Vejle. Og vi har en masse idéer på hylderne, vi måske kan friste dem med. Det kan betyde en del flere arbejdspladser i Vejle, lyder det fra produktionsdirektør Carsten Graversen.

 (Forsidefoto: Colourbox)

Kommenter artiklen (1)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094