23948sdkhjf

Mars Danmark opruster i ledelsen

Det verdensomspændende slikbrand Mars vil nu konsolidere sin position i Danmark, og det gør de ved en række nyansættelser i ledelsen.

Først og fremmest er det Nina Hald, der træder til som landechef. Hun kommer fra Unilever, hvor hun har været salgs- og kundeudviklingsdirektør.

- Nina har en enorm viden om salgsprocesser og et talent for ledelse, og så besidder hun skarpe analytiske evner. Hun har en imponerende track record og solid erfaring med at vækste og optimere virksomheder. Vi er overbeviste om, at Ninas erfaring kombineret med hendes vindende væsen og passion for teamwork gør hende til den rette, der kan videreudvikle Mars' succes i Danmark, siger General Manager i Mars Multisales Europe, Jonas Schauman, i en pressemeddelelse.

Nina Hald, der allerede tiltrådte stillingen i oktober, og hun er glad og stolt over den nye rolle.

- Jeg er meget stolt over at blive en del af teamet i Mars. Mars er en virksomhed med en stærk velfunderet kultur, som udover at bygge stærke brands, sætter medarbejdernes trivsel forrest. Derudover arbejder Mars dagligt på at forbedre dyrevelfærd og beskytte planeten. Jeg ser frem til at styrke Mars’ position på det danske marked og bidrage til en positiv udvikling af forretningen i samarbejde med teamet og vores danske kunder, siger hun.

Udover Nina Hald har Mars Danmark også hyret Katrine Grytter ind. Hun kommer fra en stilling som kommunikations- og kampagnechef hos Fairtrade Danmark, og hun starter i en rolle som Corporate Affairs Director.

Den sidste tilføjelse til holdet er Jeff Johansson, der er tiltrådt som Supply Chain Director, og han er hentet internt, idet han har været Nordic Supply Chain Director for Mars-ejede Royal Canin.

Læs mere om: mars
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094