23948sdkhjf

Mars Danmark kåret ved prisuddelingen Great Place to Work

Mars Danmark er rykket 35 pladser frem, siden virksomhedens første deltagelse i den årlige prisuddeling Great Place to Work i 2009. Mars Danmark er netop kåret som Danmarks 6. bedste arbejdsplads i kategorien Mellemstore Virksomheder ved prisuddelingen Great Place to Work.
Mars Danmarks sjetteplads ved Great Place to Work prisuddelingen er den hidtil bedste for virksomheden, siden Mars Danmark i 2009 deltog i kåringen for første gang. Mars Danmark har hvert år forbedret sin placering, som i debutåret 2009 var en 41. plads, og her i 2014 har virksomheden foreløbigt forbedret sig ved at rykke 35 placeringer op af listen til en sjetteplads.

Hos Mars Danmark er stoltheden over resultatet stor.

- Vi er meget stolte over endnu en gang at forbedre vores placering, men vi er endnu mere stolte over vores medarbejdere og teams i Mars Danmark, for det er medarbejderne, den her kåring handler om, udtaler Malte Dammann, General Manager Mars Nordics.

Resultatet af målrettet arbejde
Placeringen som nummer seks er den foreløbige kulmination på Mars Danmarks målrettede arbejde for at skabe de bedst mulige rammer for sine medarbejdere i en industri, som er kendetegnet ved en enorm dynamik, højt tempo og store krav. Derfor er det altafgørende at skabe optimale rammer for medarbejderne.

- I 2009 formulerede vi en målrettet strategi med udgangspunkt i de fem principper, som er grundlaget for vores kultur og måde at drive forretning på i Mars. Det har betydet, at medarbejderne i endnu højere grad end tidligere er ambassadører for virksomhedens værdigrundlag, og at ansvarsfølelsen for både egne opgaver og vores fælles mål har fået et enormt løft. Og ingen er i tvivl om, at en ekstra indsats anerkendes og belønnes, siger Alison Dunmar, HR ansvarlig i Danmark og Norden.

Alison Dunmar mener desuden, at virksomhedens purpose er en af de ting, som gør Mars til en unik arbejdsplads, når hun skal se ud over det generelle fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø og tydelige karrieremuligheder.

Bedre kommunikation
Ifølge Alison Dunmar har det desuden været helt essentielt at skabe en bedre kommunikation internt i Mars, så både sælgere på farten og medarbejderne på kontorene bliver opdateret samtidig på vigtige nyheder i organisationen og har adgang til al central information.

- Vi har gjort en stor indsats for at løfte den interne kommunikationen ved hjælp af ny teknologi og en skræddersyet app, der sikrer, at alle medarbejdere modtager den samme information i realtid på deres smartphone. Vi kan se, at det har en effekt målt på mange forskellige parametre, og det er jo en fantastisk bonus, at en af dem er en vurdering af, at Mars er et godt sted at arbejde.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078