23948sdkhjf

Sunset og Rynkeby i fælles kamp

Når over 700 cykelryttere med Team Rynkeby til juli cykler fra Danmark til Paris for at samle penge ind til kampen mod børnekræft vil Sunset Boulevard være på sponsorlisten.
Det er ikke første gang Sunset Boulevard vælger at sponsorere Team Rynkeby. Sidste år gik 10.000 kr. til det gode formål. I år har fastfoodkæden valgt at støtte sagen med et højere beløb. Det drejer sig om 20.000 kr. i form af et tøjsponsorat.

- Sunset Boulevard er meget positivt indstillet overfor et initiativ, der samler folk, som gennem motion finder vejen og midlerne til at hjælpe andre. Her støtter vi både de kræftramte børn og deres familier – ikke kun nu og her, men også fremadrettet. At sponsorere dette sunde tiltag er derfor et meget naturligt valg for os. Vi er meget spændte på hvor stort et beløb der bliver indsamlet i år, og vi glæder os til fortsat at følge Team Rynkebys udvikling, siger Torben Lynge Overgaard, fra Sunset Boulevard.

Velgørenhedscykelholdet, Team Rynkeby, har siden 2002 kørt fra Danmark til Paris med det formål at indsamle penge til kampen mod børnekræft. Team Rynkeby er vokset støt fra år til år, og det samme er det indsamlede beløb. I 2011 lykkedes det at indsamle 8,5 mio. kr. til Børnecancerfonden.

Mindst 85 procent af de indsamlede penge går direkte til Børnecancerfonden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095