23948sdkhjf

Lantmännen Danpo vinder DI’s Wildcard pris

Hvert år uddeler Dansk Industri en produktivitetspris – en pris Danpo i år har søgt for første gang. Prisen gik dog i år til Grundfoss, men Lantmännen Danpo løb med årets Wildcard pris.
- Alle ansatte ved Lantmännen Danpo er meget stolte af denne pris, som er en stor anerkendelse fra dansk erhvervsliv, om at vi gør noget hos os, som er bemærkelsesværdigt. Vi blev fremhævet som en virksomhed, der kombinerer innovation i investeringer med holistisk mangfoldighedsledelse således, at vi får synergi i vores processer, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Ved prisoverrækkelsen blev det bemærket, at Lantmännen Danpo siden 2007, har øget antal slagtninger med 50 % samt haft effektivitetsforbedringer på 135 %. På Lantmännen Danpos forædlingsfabrik er der desuden opnået effektivitetsforbedringer på 60 % samt en kapacitetsforøgelse på 75 %.

Der var 27 meget kompetente ansøgere til prisen, og vinderen af produktivitetsprisen blev Grundfos. Lantmännen Danpo var kun ganske få procent fra at vinde produktivitetsprisen.







Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109