23948sdkhjf

Tarteletkongen med helt anderledes plan: Nu lukker han

For et år siden fik han en vild idé og solgte tarteletfyld for millioner af kroner i forbindelse med corona-nedlukningen af hans restaurant. Nu går han den modsatte vej, lukker restauranten fra på søndag og sender alle ansatte hjem på en tidlig juleferie.

Det fortæller forpagteren af Diagonalkroen i Give, Lasse Lindberg, ifølge Vejle Amts Folkeblad i forbindelse med indførelsen af de seneste restriktioner og myndighedernes opfordringer til at droppe julefrokoster.

- Jeg afholder mig denne gang fra vilde tiltag, siger han med henvisning til, at tarteleteventyret også gav en masse økonomiske usikkerheder.

På bare tre måneder - fra han fik ideen i november sidste år - solgte Lasse Lindberg tarteletfyld for langt over to millioner kroner. Salget tog især fart, da han lancerede hjemmesiden tarteletfyld.dk, så kunder i hele Danmark kunne bestille og få leveret en bøtte med 2,9 kilo tarteletfyld til døren.

Men 7. februar lukkede han for tarteleteventyret. Han fortalte, at det hele var vokset så meget, at det kneb med kvaliteten på både produktet, kundeservicen og ikke mindst bestillingsforløbet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094