23948sdkhjf

Orskov Foods køber endnu en fabrik

Frugt- og bærspecialisten Orskov Foods kommer nu op på at eje tre fabrikker i Polen.

Den fynske virksomhed har således netop sat de endelige underskrifter på købet af en fabrik i Maków i det sydøstlige Polen, fortæller Orskov Foods i en pressemeddelelse.

I forvejen har Orskov Foods to fabrikker i Danmark, en i Chile og to i Polen. 

Ifølge direktør Carlos Ragone har Orskov Foods "en stærk ambition om at vækste og kontinuerligt øge vores aktiviteter" og har derfor haft brug for at øge sine  råvaremængder i Polen.

- Derfor har vi også gennem længere tid lagt kræfter i at overtage frysehuset i Maków, som kan sikre os nogle af disse mængder råvarer, siger han.

Orskov Foods har hovedkontor i Oure på Fyn og sender hvert år flere end 65.000 tons frugt og bær gennem produktionen.

Siden 1938 har virksomheden opkøbt, forarbejdet og solgt frugt, bær og frugtsafter til den europæiske og internationale fødevareindustri.

 I Oure på Fyn dyrkes og sælges frisk, dansk frugt til detailhandlen. På fabrikkerne i Ørbæk, Polen og Chile indfryser Orskov Foods bær og grøntsager fra hele verden og sælger til den europæiske og internationale fødevareindustri.

I Ørbæk produceres der også æblemost og saft til virksomhedens og kundernes produkter.

Orskov Foods beskæftiger flere end 350 medarbejdere og omsatte i regnskabsåret 20/2021 for godt 400 millioner kroner. Det gav et overskud på 9,4 millioner.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.423