23948sdkhjf

Aller Petfood får eftertragtet certifikat i Rusland

Det familieejede firma er nu et af bare 15 firmaer på det russiske marked med det eftertragtede ISO 22000-certifikat.
Det danske og familieejede kæledyrsfoderfirma har nu fået det eftertragtede ISO 22000-certifikat på vådfoderfabrikken i Rusland som den ene af bare 15 virksomheder i landet.

- Det gør, at vi med stor selvtillid kan sige, at vi kan tilbyde vores firbenede venner, som i det moderne familieliv ses som et medlem af familien, sikre, næringsrige og sunde fødevarer, der lever op til de samme kvalitetsstandarder som human ernæring, siger Henriette Bylling, direktør for den danske virksomhed Aller Petfood.

Dermed er forudsætningerne for at bygge videre på væksten i landet – hvor Aller Petfood har to af sine tre fabrikker – blevet endnu bedre. Den tredje fabrik ligger i Fredericia og var den første i branchen til at opnå certificeringen i Europa tilbage i 2007.

Vigtigt for de store kæder
Certificeringsprocessen omfatter, udover tilstedeværelsen af veludviklede kontrolsystemer, der understøttes af et utal af dokumenter og registreringer, desuden en grundlæggende tilpasning af virksomhedens produktionsfaciliteter og produktionsforhold til internationale standarder inden for fødevareproduktion.

Certificeringen har stor betydning for Aller Petfood, ikke mindst i forhold til de store detailhandelskæder. Internationale detailkæder, som Metro Group, Auchan, Wal Mart, Tesco, ICA, Spar International, Carrefour, Migros, Ahold, Delhaize og andre, kræver at deres leverandører er ISO certificerede eller kan dokumentere, at man arbejder efter lignende og dokumenterbare principper.

Fjerde generation i dag
Den russiske division i Aller Petfood producerer i dag 50% af den samlede private label produktion af fødevarer til hunde og katte i Rusland.

Aller Petfood blev stiftet i 1921 som Aller Mølle af Frederik Bylling og i dag køres firmaet videre af fjerde generation i familien.

Først i 2009 blev satsningen på kæledyrsfoder fuldbyrdet, da Aller Mølle blev frasolgt af holdingselskabet Povl Bylling ApS.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158