23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Kødbil med gourmetkød er ved at have fat på Fyn

Tre år efter at have lanceret en rullende slagterbutik under navnet Fyns Gourmetkød konstaterer makkerparret Per Rasmussen og Simone Jensen, at det efterhånden er blevet in at handle fra kødbilen.

- Det er en succes. Man må sige, at vi er kommet ind på markedet, siger Per Rasmussen til fyens.dk

Fyns Gourmetkød sælger dansk og helst fynsk kød på skiftende lokationer. Ud over bøffer handler det om blandt andet pålæg og tapasplatter. 

Virksomheden havde i de to første regnskabsår en bruttofortjeneste på 88.0000 kroner. Den steg i 2020/21-regnskabet til 367.000 kroner. Alligevel endte regnskabsåret med et underskud på godt 30.000 kroner.

Ifølge Per Rasmussen hænger det blandt andet sammen med, at mange selskaber blev aflyst i foråret 2021 på grund af corona.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.115