23948sdkhjf

Ny direktør i Nordic Sugar

Nordeuropas største sukkervirksomhed får ny mand ved roret, når Flemming Lyngholm den 1. juni overtager direktørposten.
Flemming Lyngholm (40), cand.jur., er blevet udnævnt til ny administrerende direktør for Nordic Sugar A/S.

Han har siden 2009 været medlem af den udvidede direktion i Nordic Sugars moderselskab Nordzucker AG og har med base i Wien haft ansvaret for Nordzucker-koncernens sukkervirksomhed i Østeuropa. I perioden 2007-2009 fungerede han som chefjurist i Nordic Sugar og som underdirektør med ansvar for virksomhedens aktiviteter i Litauen.

Tidligere i sin karriere har Flemming Lyngholm blandt andet varetaget forskellige ledende stillinger i Danisco-koncernen.

Han siger i en kommentar til udnævnelsen i dag:

- Jeg ser frem til at arbejde med at videreudvikle virksomheden, så Nordic Sugar bevarer sin position som den førende sukkervirksomhed i Nordeuropa. Nordic Sugar vil også fremover spille en vigtig rolle i den fælles indsats i Nordzucker for yderligere at internationalisere koncernen. Det er vores store styrke, at vi har et team af medarbejdere med forudsætningerne for at realisere de ambitioner.

Flemming Lyngholm overtager posten som administrerende direktør for Nordic Sugar pr. 1. juni 2012 efter Mats Liljestam, Chief Marketing Officer i Nordzucker AG, der har været konstitueret i stillingen siden marts 2012.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11