23948sdkhjf

Fynsk seafoodfabrik vil have fat i USA efter opkøb

Munkebo Seafood, der producerer fiske- og skaldyrkonserves på Fyn, har kig på det amerikanske marked.

Derfor rejser daglig leder Michael Karlsen og marketingchef Rune Lamberg midt i marts til USA for præsentere nye produkter og møde nye kunder, skriver Fyns Amts Avis.

Charmeoffensiven kommer, efter at den færøske laksegigant Bakkafrost i begyndelsen af januar købte 90 procent af Munkebo Seafood, og ikke mindst det nye ejerskab ligger til grund for troen på succes i USA. Bakkefrost har således en fabrik og et netværk i delstaten New Jersey, og det er det netværk, som snart får fynsk besøg, nævner avisen.

- Vi håber at kunne lægge os i slipstrømmen. Vi har før prøvet at komme ind på det amerikanske marked uden rigtig helt at få fat, siger Rune Lamberg, der er Munkebo Seafoods chef for logistik og marketing, til mediet.

Fabrikken i Munkebo beskæftiger godt 30 medarbejdere, men om alt går vel i USA, skal der gerne ansætte flere, lader Michael Karlsen forstå.

Han overtog 10 procent af virksomheden i forbindelse med, at Bakkefrost 1. januar købte de øvrige 90 procent. Sælgeren var den nu tidligere direktør, Paul Lybech Jensen, der købte sig ind i Munkebo Seafood i 2013 og blev ene-ejer i 2015.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.457