23948sdkhjf

Svagt gulv rammer Viborg Bryghus hårdt

Viborg Bryghus har måttet opgive planerne om et nyt bryggeri, der efter planen skulle have været en realitet til sommer i en tidligere bilforretning i Viborg.

Det skriver Viborg Stifts Folkeblad med henvisning til et brev, som bestyrelsen har sendt til bryggeriets andelkshavere.

Af brevet fremgår det, at bygningens konstruktion - specielt gulvkonstruktionen - har vist sig for svag til at bære et bryggeri. Derfor  skal bryggeriet nu i gang med at finde et andet sted til den planlagte udvidelse af brygkapaciteten - et projekt til cirka fire millioner kroner.

Det ville nok være muligt at få den tidligere bilforretning bygget om, så den kunne bære et stort bryganlæg, men det vil være en meget dyr løsning, konstaterer bestyrelsen. Derfor er der blevet "trukket i nødbremsen".

- Det har ikke været en nem beslutning, men vi ser den som den eneste ansvarlige beslutning af hensyn til bryghuset og vores mange anpartshavere og investorer. Vi har svært ved at sætte ord på, hvor meget det ærgrer os!, hedder det i brevet..

Viborg Bryghus har gennem længere tid haft planer om at investere i et helt nyt anlæg, så bryghuset ikke behøver af få produceret 80 procent af sine øl hos kollegaerne hos Thisted Bryghus.

Til at stå i spidsen for projektet ansatte bestyrelsen med virkning fra 1. februar Per Fisker som ny direktør. Han afløste Kasper Nielsen, der blev fyret io efteråret.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093