23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

SKI sætter navn på specialleverandører

Rammeaftalen for specialleverandører af kød og pålæg frem til juni 2016 er nu på plads.

SKI har nu sat navn på leverandørerne i rammeaftale 09.03, der vedrører specialleverandører af kød og pålæg.

Den vestlige del af Danmark – der defineres som Region Nordjylland, Region Midtjylland og Region Syddanmark – dækkes ifølge aftalen af BF-OKS A/S, JN Meat ApS og Silkeborg Slagteren A/S.

Den østlige del af Danmarks (Region Hovedstaden og Region Sjælland) dækkes af BF-OKS A/S, Genz Kød A/S og JN Meat ApS.

- Aftalen giver mulighed for at købe de fleste former for kød og pålæg, både traditionelle slagtervarer og særlige udskæringer, inden for kategorierne oksekød, svinekød, hakket kød, ung-kvæg, kalvekød, lammekød, kylling, kalkun, fjerkræ, postejer og pålæg. Udover de traditionelle slagtervarer, giver aftalen også mulighed for særlige udskæringer, oplyser SKI.

Læs også: Frydenholm valgt som økologisk specialleverandør

Aftalen er målrettet køkkener i den offentlige sektor, som efterspørger leverancer på 1.500 kr. og derover pr. levering og pr. leveringssted.

- Priserne på aftalen ligger på niveau med kød og pålæg sammenlignet med den forrige SKI-aftale for fødevarer. Dette skal dog sammenholdes med, at markedspriserne for kød generelt er steget betydeligt i samme periode, oplyser SKI.

Rammeaftalen løber fra 1. juni 2012 og frem til 31. maj 2016.

Læs faktaark om aftalen

her

.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.079|instance-web03