23948sdkhjf

Cateringfirma konkurs efter navnestrid

Det vejlensiske cateringfirma Hololi Foods, som tidligere hed Gaia Madservice, har erklæret sig selv konkurs og har lukket og slukket som følge af en navnestrid.

Det fortæller Hololi Foods, der levede af at levere plantebaserede måltider til firmaer og private, på sin hjemmeside.

Ejerne med Andreas Buhrkal Broch i spidsen fortæller på hjemmesiden, at Gaia Madservice op til årsskiftet 2021/2022 blev kontaktet af en større virksomhed med beskeden om at skifte navn grundet en navnestrid.

- Dette medførte en række af udfordringer i en tid med stor vækst og potentiale. Desværre var fastholdelsen og kommunikation til de eksisterende kunder ikke stærkt nok til at drive væksten over i det nye navn Hololi Foods, konstaterer ejerne.

- Vi har ganske enkelt ikke haft held til i tilstrækkeligt omfang at overføre kunderne til det nye navn i tide og har derved mistet en stor del af vores kundebase og måde vi tiltrak nye kunder på.

- Vi forsøgte at vende skuden ved, at ansætte stærke kræfter til og løfte os igennem en rebranding-proces sammen med et stærkt advisory board. I samme ombæring skiftede vi konceptet og tilpassede det til familier. Vi har måttet konkludere, at disse tiltag ikke var tilstrækkelige, hedder det på hjemmesiden.

Det fremgår, at Gaia Madservice/Hololi Foods siden etableringen i efteråret 2019 har lavet over 180.000 måltider.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094