23948sdkhjf

Intech har fået nyt navn

Bakkedispenserspecialisten Intech har skiftet navn til Qupaq. Efter at have integreret aktiviteterne fra Carsoes food-afdeling har den danske virksomhed sat ambitiøse mål for fremtidig vækst.

Ved at samle Intechs Intray-produktlinje af dispensere og Carsoes Anytray-produktlinje, bliver Qupaq blandt verdens førende leverandører af løsninger inden for bakkedispensering og end-of-line-udstyr til fødevareproducenter.

Qupaq dispenserer og håndterer årligt over 10 milliarder bakker til pakning af fødevarer på mere end 50 markeder. Virksomheden sælger sine automationsløsninger til fødevareproducenter, integratorer af pakkelinjer samt forhandlere over hele verden.

Ifølge Kim Weidemann, tidligere administrerende direktør for Intech og nu administrerende direktør for Qupaq, vil virksomheden blive en betydelig spiller på verdensplan inden for bakkedispensering og håndteringsløsninger.

- Efter at have konsolideret de kombinerede styrker fra Intech og Carsoes Food-afdelinger havde vi behov for et nyt navn, der passer bedre til vores produktportefølje og internationale ambitioner. Qupaq tilbyder håndgribelige fordele til vores mange kunder inden for fødevareproduktion, forklarer han i en pressemeddelelse.

- Vi vil nu under samme tag fortsætte med at investere i og udvikle den elektriske Intray-produktlinje, verdens mest avancerede dispenserteknologi til producenter af høje volumener, og den pneumatiske Anytray-produktlinje, som er verdens førende best-value løsning., tilføjer han.

Ud over synergier inden for R&D vil Qupaq være i en position til at kunne udnytte Intechs og Carsoes konsoliderede styrker inden for fremstilling og verdensomspændende salg og service.

Kim Weidemann forventer, at Qupaq vil spille en positiv rolle i branchen og har ambitiøse mål for den nye virksomhed.

- Som en betydelig spiller inden for vores niche er det vigtigt, at vi fortsætter samarbejdet med vores kunder, leverandører og andre interessenter for at finde nye løsninger til eksisterende og kommende udfordringer. Det er klart, at det er en central strategisk prioritet at levere smartere automatisering til bedre produktionseffektivitet til vores kunder. Samtidig er vi også meget interesserede i optimering af hygiejniske, sikre og ergonomiske produktionsmiljøer og derigennem også bidrage til at reducere madspild og energiforbrug, siger han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109