23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevareindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Arla
Kasper Ibsen Beck er blevet ansat som kommunikationsdirektør hos Arla Danmark. Han kommer fra en stilling som pressechef hos Vestas Wind Systems A/S (kilde: Børsen).

Carlsberg
Lars Vestergaard er blevet udnævnt til CIO og it-chef hos Carlsberg i stedet for Kenneth Egelund Schmidt. Lars Vestergaard kommer fra en stilling som CFO hos Carlsberg i England (kilde: Computerworld).

Danmarks Tekniske Universitet
Birte Holst Jørgensen er blevet ansat som vicedirektør for DTU Management Engineering. Hun kommer til fra en stilling som seniorforsker i Afdeling for Vindenergi på Risø (kilde: Børsen).

DTU Management Engineering forsker i systemanalyse, produktions- og serviceledelse, operationsanalyse og teknologi- og innovationsledelse.

DI
Camilla Khokhar, sekretariatschef, er udnævnt til underdirektør i erhvervsorganisationen DI. Hun har siden 2000 arbejdet med bl.a. afsætningspolitik og erhvervsfremme i DI og blev udnævnt til chef for Ledelsessekretariatet, der er sekretariat for DI's adm. direktør i 2007 (kilde: Børsen).

Kent Damsgaard, erhvervsøkonomisk chef, er udnævnt til underdirektør i erhvervsorganisationen DI. Han har siden 2008 fungeret som leder af den Erhvervsøkonomiske enhed (kilde: Børsen).

Niels Grøn Fabech, personalejuridisk chef, er udnævnt til underdirektør i erhvervsorganisationen DI. Han har siden ansættelsen i 2000 haft flere funktioner bl.a. chef i DI's personale juridiske område og er i dag ansvarlig for overenskomstmæssig og ansættelsesretlig rådgivning på en lang række fagområder (kilde: Børsen).

Steen Nielsen, chef for løn og arbejdsmarkedspolitik, er udnævnt til underdirektør i erhvervsorganisationen DI. Han har siden ansættelsen i 2006 har han arbejdet med blandt andet erhvervspolitik og erhvervsøkonomi. Han blev i 2008 udnævnt til chef for den arbejdsmarkedspolitiske enhed (kilde: Børsen).

Fooddrinkeurope
Jørgen Dirksen, administrerende direktør for Rynkeby Foods og formand for DI Fødevarer, er indtrådt i bestyrelsen hos Fooddrinkeurope, der er fødevareindustriens europæiske paraplyorganisation.

Irma
Jesper Uggerhøj er blevet ansat som kædedirektør for Irma. Han kommer fra en stilling som administrerende direktør fra Premier Is.

Kohberg Bakery Group A/S
Preben Fogtmann er fratrådt som bestyrelsesformand, hvorefter Mads Mathias Middelboe har taget over (kilde: Biq.dk).

Nordic Sugar
Jannik Olejas er blevet udnævnt til vice president og leder af Nordic Sugars landbrugsafdeling (kilde: Børsen).

Select Salmon
Klaus Jørgensen er blevet ansat som administrerende direktør hos Select Salmon i stedet for Brian Thygesen.

Select Salmon er producent af røget fisk.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094