23948sdkhjf

Gastronomiske superstjerner gæstede København

Noma har for andet år i træk afholdt Mad Symposium, hvor verdens mest berømte kokke har gæstet København.
Under overskriften ”Appetit” afholdte gourmetrestauranten Noma i mandags Mad Symposium for 600 fremmødte kokke, gastronomer og journalister i cirkusteltet i København.

Meningen var, at talerne skulle beskæftige sig med begrebet appetit på forskellige måder og det gjorde de i en sådan grad, at det udløste adskillige klapsalver i det store telt. Det skriver Børsen Weekend.

Ud over besøg fra kendte kokke som Ferran Adria, David Chang, René Redzepi eller vores egen Rasmus Kofoed var der fornemt besøg af folkene bag Mission Chinese Food i San Fransisco, som er et koncept der donerer en del af sin omsætning til velgørenhed. Indtil videre er det blevet til 123.000 dollar.

Dette koncept faldt i særdeles god jord på årets Mad Symposium, hvor drivkraften hos mange af de fremmødte trendsettere lød til at være ønsket om at ændre tingenes tilstand, at demokratisere højgastronomien og medvirke til at redde miljøet gennem bevidste valg.

Mandagens frokost var naturligvis miljøvenlig, bestående af grøntsagsretter fra restaurant Manfreds. Nomas Nordic Food Lab uddelte derudover levende rejer og bilarver samt en dressing lavet på udtræk af græshopper. Velbekomme!

Læs mere om: Noma
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095