23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Danske restauranter på eksporteventyr

Restuarantkæden Mash følger i sporet på en række andre danske restauratører og etablerer sig nu også i udlandet. Til efteråret får Mash adresse i hjertet af London.

Dermed supplerer restaurantkæden sine fire danske restauranter med en engelsk og følger en ny eksporttrend i erhvervet, skriver JyllandsPosten.

I forvejen har både Jensens Bøfhus, Sticks 'n' Sushi , Kiin Kiin, The Royal Cafe, A Hereford Beefstouw, Aamanns og Joe & The Juice etableret sig i udlandet.

Horesta glæder sig over tendensen

Hos brancheorganisationen Horesta glæder man sig over restaurationsbranchens mod på eksporteventyret.

- Det er rigtigt positivt, at de opsøger nye markeder. Det gør, at branchen rykker op i en liga, som har været almindelig for andre. Branchens eksport har hidtil bestået af udlændinges besøg i Danmark, men nu sælger vi også oplevelser i udlandet, lyder en kommentar fra Katia K. Østergaard, adm. direktør i Horesta.

Ifølge Mash' ejer, Jesper Boelskifte, hører danskerne til i verdenseliten, når det handler om niveuaet på restaurationerne, og derfor mener han, der er et godt afsæt for at få succes i udlandet.

Mash satser stort

Han oplyser desuden til JyllandsPosten, at den nye restaurant i hjertet af London kommer til at rumme 350 siddepladser og der bliver 120 ansatte til at drive det velkendte steakhouse-koncept. Restuarantens beliggenhed bliver helt konkret Quadrant 3-bygningen, som tidligere husede Regent’s Palace-hotellet, men som nu er

blevet renoveret for 3 mia. kr.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078|instance-web03