23948sdkhjf

Nye krænkelsesanklager mod ejer af Sallingsund Færgekro

Tilbage i november blev Jens-Peter Skov, ejer af Sallingsund Færgekro på Mors, ikke tiltalt i en sag om muligt overgreb på en 14-årig dreng i en toiletkabine på Nykøbing Busterminal 8. september samme år. Det var resultatet af efterforskningen fra Thisted Politis side, selv om den dengang 63-årige kroejer og den 14-årige dreng som tidligere dokumenteret i Nordjyske havde samleje.

Men nu bringer Ekstra Bladet i en artikel flere nye anklager mod kroejeren.

Det drejer sig om 17 tidligere ansatte på Sallingsund Færgekro i perioden fra 1996 til 2021, der står frem og fortæller om grænseoverskridende adfærd fra Jens-Peter Skov.

En af de personer, der fortæller til Ekstra Bladet, at han har mærket chikane på egen krop, er 22-årige Andreas Jensen. Han kom som 16-årig i lære som kok under Jens-Peter Skov.

- Det var på næsten alle vagter, at han kom og ragede på mig. På røven, på hofterne, hvor han nu engang lige kunne komme til. Jeg kan også huske engang, jeg stod og skar pålæg, hvor han kom med en champagneflaske, som han ligesom stak op i røven på mig. Jeg gik helt i chok hver gang. Det var simpelthen så langt ude, siger han til Ekstra Bladet, som har snakket med flere andre kilder i sagen.

Til Ekstra Bladet fortæller Jens-Peter Skov, at han ikke kan huske de episoder, som de 17 tidligere ansatte fremlægger, men han benægter dem heller ikke.

Nordjyske har flere gange forsøgt at få en kommentar fra Jens-Peter Skov, men han er ikke vendt tilbage på henvendelserne.

Samarbejde med kongehuset

Nu 64-årige Jens-Peter Skov har i en lang årrække været samarbejdspartner med kongehuset, hvor han har stået for maden til både fester og sammenkomster.

Af kongelige arrangementer, hvor Jens-Peter Skov har stået for maden, kan nævnes prins Joachim og grevinde Alexandras bryllup samt dronningens 70-års fødselsdag.

Jens-Peter Skov har flere gange serveret for den nu afdøde prins Henrik, og de to nød at snakke om mad og vin sammen, selvom de ikke altid var enige.

- Vi havde ikke et venskab, men et professionelt samarbejde. Vi var ikke altid enige. Nogle gange ønskede han noget, der ikke lod sig gøre. Som for eksempel måden, som svinekød skulle anrettes på til et kinesisk statsbesøg, sagde Jens-Peter Skov i 2018 kort efter prins Henriks død.

Kommenter artiklen (1)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078