23948sdkhjf

Hornbeer åbner for e-salg

Mikrobryggeriet Hornbeer har indgået samarbejde med RetNemt.dk og kan nu købes online og leveres direkte til døren.
Nu kan gourmet-øl fra mikrobryggeriet Hornbeer købes online leveret til døren. Det er resultatet af et helt nyt samarbejde mellem Hornbeer og RetNemt.dk. Samarbejdet kobler de gode madoplevelser, som RetNemt.dk står for, med de spændende smagoplevelser i Hornbeer – på den nemme måde.

Konceptet er at en smagekasse sammensættes af 3 forskellige øl, 2 af hver slags. Sammensætningen afpasses efter årstiden og ledsages af forslag til hvordan øllene bedst nydes – fx til maden. Øllene kan bestilles i 4-5 uger, herefter kommer der en ny og oplevelsesrig sammensætning.

Hvert bryg har sin helt egen historie og vil helt sikkert overraske både de der ikke normalt drikker øl og de garvede øl-entusiaster. Alle flasker indeholder 0,5 liter og sælges i smagekasser a 6 stk til kr. 269,-. Den første kasse er sammensat af øllene Summer, Dryhop og Dunkelhorn.

Om bryggeriet Hornbeer
Hornbeer microbryggeri blev startet i 2008 af Gunhild og Jørgen Rasmussen. Det er Jørgen der står for brygningen og Gunhild, der tegner de smukke etiketter.

- Vi vil gerne lave markant øl – men ikke så markant at folk ikke kan li’ det! Vi vil gerne udvikle nye typer, eksperimentere og finde på, siger parret om Hornbeers øl.

I 2011 blev Hornbeer for tredje år i træk kåret til Årets Bryggeri af Danske Ølentusiaster.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078