23948sdkhjf

Konference: Sådan risikovurderer man sine fødevarer

Vil man lære noget om risikovurdering af fødevarer, er der gode muligheder fredag 23. september, når DTU Fødevareinstituttet i Kgs. Lyngby holder konference om emnet.

- Risikovurderinger giver både de europæiske og danske politikere og myndigheder et beslutningsgrundlag for at håndtere eventuelle risici ved en fødevare. Det giver samtidig rammer for og viden, som fødevarevirksomheder kan bruge til at producere fødevarer, som ikke risikerer at gøre forbrugerne syge, konstaterer DTU i en pressemeddelelse om konferencen.

I løbet af dagen fortæller direktør Bernhard Url fra Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoriet, EFSA, om EFSA’s baggrund, rolle og de fremtidige udfordringer med eksempler af særlig relevans for Danmark.

Landbrug & Fødevarer bidrager med et oplæg, og desuden vil en række rådgivere og forskere fra DTU Fødevareinstituttet give indblik i forskellige typer af risikovurderinger og deres betydning for myndighederne, fødevareerhvervet og forbrugerne i Danmark. 

Det er gratis at deltage i konferencen, som primært foregår på dansk.

 På grund af begrænset deltagerantal og forplejning er tilmelding nødvendig senest 19. september via DTU Fødevareinstituttets hjemmeside.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.079