23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Underskuddet vokser kraftigt hos familieejet burgerkæde

I takt med The Burger Concept udvider kraftigt med restauranter landet over, bliver tallene på bundlinjen rødere og rødere.

Siden brødrene Simon og Morten Franck Jakobsen åbnede deres første restaurant i Aarhus-området i 2017, har de udvidet kæden til i alt 11 restauranter landet over.

The Burger Concepts årsregnskab

  • I 2021 lød underskuddet på næsten -7,0 millioner kroner. I 2020 var det tilsvarende tal omkring -4,3 millioner kroner.
  • Egenkapitalen dykkede fra omtrent -6 millioner kroner til -12,9 millioner kroner i 2021.
  • Bruttofortjenesten er samtidig steget fra 4,5 millioner kroner i det foregående regnskabsår til 6,9 millioner i 2021.

CVR-registret

BREAKING
{{ article.headline }}
0.062