23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Crispy Foods' ærteeventyr venter stadig på det store gennembrud

Crispy Food Nordic, som blandt andet producerer ærteprotein på sin fabrik i Nakskov, Nakskov Mill Foods, er endnu ikke kommet op i det proteingear, som virksomheden havde håbet.

Det fortæller direktør Christian Bring til Folketidende

- Vi er ikke på fuld kapacitet i vores produktionsanlæg lige nu, så det store gennembrud har vi ikke fået endnu. Inden for de næste to-tre år håber vi at komme op på fuld kapacitet. Vi kan mærke, at de store markeder og de store kunder begynder at røre på sig i en grad, vi ikke har set tidligere, så vi er meget fortrøstningsfulde, siger Christian Bring til mediet.

Nakskov Mill Foods investerede i 2020 investerede knap 35 millioner kroner i et produktionsanlæg til fremstilling af ærteprotein.

Koncernen bruger også selv ærteprotein, da den via Ota-brandet har lanceret fire middagsretter med ærteprotein - frikadeller, bolognese, falafel og chili non carne.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.141