23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Crispy Food køber op som led i plantesats

Crispy Food, der de seneste par år har investeret stort i en ny produktion af plantebaseret køderstatning, ejer nu 100 procent af en anden spiller på samme marked:

De seneste fire år har Crispy Food delt ejerskabet af  joint venture-selskabet Nisco med den norske ingrediensvirksomhed AM Nutrition. Men nu har virksomheden med fabrikker i Nakskov og Gørlev købt nordmændenes 50 procent, oplyser Crispy Food i en pressemeddelelse.

Nisco med adresse i Taastrup er en af de førende producenter og leverandører af tekstureret ærteprotein, som anvendes i  blandt andet køderstatninger.

Selv om der først for nylig for alvor er blevet fyret op under Crispy Foods sats på plantebaserede fødevarer, har virksomheden arbejdet aktivt med planteproteiner i mere end 10 år -  baseret på virksomhedens store erfaring med ekstrudering af morgenmadsprodukter..

- At vi bliver eneaktionær i Nisco er et stærkt signal om vores ambition inden for plantebaserede fødevarer. På tværs af vores organisation, og især på vores fabrik i Nakskov, har vi opbygget unikke kompetencer inden for tekstureret planteprotein, hvor vi ser langsigtede markedsmuligheder drevet af en øget efterspørgsel efter naturlige og bæredygtige fødevareløsninger, siger Crispåy Food-direktør Christian Bring.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.046