23948sdkhjf

Nordisk gastronomi i Københavns Lufthavn

Lufthavnens passagerer kan fra i dag sætte tænderne i noget af det bedste fra det nordiske køkken – præsenteret af fire danske stjernekokke.
En midlertidig pop-up restaurant vil fra i dag mandag den 27. august til 30. september servere nordisk mad af den bedste slags til de rejsende i Københavns Lufthavn. Hver uge vil en ny dansk stjernekok sammensætte en nordisk menu.

Restauranten hedder CPH Nordic Dining, og ikke hvem som helst skal styre slagets gang i det åbne køkken på Nytorv mellem Terminal 2 og 3. De fire kokke er:

  • Thomas Rode fra Michelinstjerne-restauranten Kong Hans
  • Jakob De Neergaard, tidligere chefkok på Søllerød Kro
  • Adam Aamann, som står bag den Michelin-anbefalede Aamann smørrebrød
  • Timm Vladimir, vinder af Masterchef 2011


Stjernekokkene vil sammensætte en Nordic Tasting Menu på skift for en uge ad gangen.

CPH Nordic Dining åbner i lufthavnen åbner i forbindelse med madfestivalen ’Copenhagen Cooking’, som indtager København 20. august-2. september.

- Gastronomi er blevet et af Danmarks stærkeste varemærker, og det er oplagt, at vi som Nordeuropas vigtigste trafikknudepunkt giver de rejsende en bid af Danmark med ud i verden under Copenhagen Cooking-festivallen, siger Københavns Lufthavns salgs- og markedsdirektør Carsten Nørland.

Den nordiske gastronomi vil ikke kun være at finde i CPH Nordic Dining. I lufthavnen vil man i perioden blandt andet også kunne købe nordiske sandwiches hos Foodmarket, nordiske feinsmecker-hotdogs hos Steff’s Place og nordisk blommekage hos Lagkagehuset.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188