23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Nordisk gastronomi i Københavns Lufthavn

Lufthavnens passagerer kan fra i dag sætte tænderne i noget af det bedste fra det nordiske køkken – præsenteret af fire danske stjernekokke.

En midlertidig pop-up restaurant vil fra i dag mandag den 27. august til 30. september servere nordisk mad af den bedste slags til de rejsende i Københavns Lufthavn. Hver uge vil en ny dansk stjernekok sammensætte en nordisk menu.

Restauranten hedder CPH Nordic Dining, og ikke hvem som helst skal styre slagets gang i det åbne køkken på Nytorv mellem Terminal 2 og 3. De fire kokke er:

  • Thomas Rode fra Michelinstjerne-restauranten Kong Hans
  • Jakob De Neergaard, tidligere chefkok på Søllerød Kro
  • Adam Aamann, som står bag den Michelin-anbefalede Aamann smørrebrød
  • Timm Vladimir, vinder af Masterchef 2011


Stjernekokkene vil sammensætte en Nordic Tasting Menu på skift for en uge ad gangen.

CPH Nordic Dining åbner i lufthavnen åbner i forbindelse med madfestivalen ’Copenhagen Cooking’, som indtager København 20. august-2. september.

- Gastronomi er blevet et af Danmarks stærkeste varemærker, og det er oplagt, at vi som Nordeuropas vigtigste trafikknudepunkt giver de rejsende en bid af Danmark med ud i verden under Copenhagen Cooking-festivallen, siger Københavns Lufthavns salgs- og markedsdirektør Carsten Nørland.

Den nordiske gastronomi vil ikke kun være at finde i CPH Nordic Dining. I lufthavnen vil man i perioden blandt andet også kunne købe nordiske sandwiches hos Foodmarket, nordiske feinsmecker-hotdogs hos Steff’s Place og nordisk blommekage hos Lagkagehuset.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.105|instance-web01