23948sdkhjf

Fakta-direktør bliver ny chef for Danæg

Jan Gerber stoppede i juli måned som direktør for Fakta-kæden. Pr. 1. september kommer han til at stå i spidsen for Danæg-koncernen og dens virksomheder i Danmark og Sverige.
I mere end 20 år har Jan Gerber (43) været ansat i fødevareindustrien, dels på den tekniske side og dels i salg og afsætning.

- Vi ser frem til, at Jan med sin alsidige og international baggrund kan tilføre Danæg det lederskab, som skal til for at opnå en god solid vækst i de kommende år, skriver virksomheden i en pressemeddelese.

Jan Gerber kommer senest fra en stilling i Coop som kædedirektør hos fakta a/s og var samtidig medlem af Coop’s koncernledelse. Jan Gerber har desuden en fortid som koncernchef og adm. direktør i KOOF koncernen (herunder Kohberg Brød), Royal Unibrew, Merrild Coffee Systems.

Jan Gerber er derudover formand for Nordea’s bankråd i Sønderjylland og har gennem årene beklædt en række bestyrelses- og tillidsposter i dansk erhvervsliv.

Jan Gerber, der oprindelig har en teknisk uddannelse, har løbende suppleret sine kompetencer med mangfoldige uddannelser bl.a. ved London Business School, IMD i Schweiz og fra Ingeniørhøjskolen Vitus Bering.

Læs desuden: Fakta-direktør stopper
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125