23948sdkhjf

Meyer i samarbejde med frugtavler

Lilleø-frugtavler har indledt samarbejde med Claus Meyer og lover friskplukket frugt til hovedstadens restuarationsbranche.
Fra i år tilbyder Lilleø Frugt både konventionel og økologisk dansk frugt, friskplukket og leveret til København inden for 1 døgn. Det er blandt andet gamle danske sorter som Maglemer Stribling og Dronning Louise samt pærer og blommer, der leveres.

- Hvis vi skal have køkkener på restauranter og i virksomheder til at opleve skønheden og velsmagen i frisk dansk frugt, hvad enten det er økologisk eller konventionel frugt, så kræver det, at vi også kan tilbyde at levere frugten frisk, siger Claus Meyer om tiltaget.

Konceptet, som er den eneste af sin slags i Norden, går kort og godt ud på, at man bestiller sin frugt inden klokken 10.00 og næste dag inden kl. 16.00 leveres frugten friskplukket til døren af partner og frugtavler Peter Larsen fra Lilleø.

- Man får frugten, når den er allermest velsmagende, og man får lejlighed til at møde avleren og stille spørgsmål til frugt og frugtavl generelt, forklarer Peter Larsen.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095