Pølseproducenten i Højer i Sønderjylland forventer at reducere deres energiforbrug med 60 procent i løbet af den næste måned.
Ved at omlægge produktionen kan brødrene Gerd og Jan Müller, der er fjerde generation hos den 125 år gamle pølseproducent, lave store besparelser.
Den store besparelse kommer blandt andet gennem en omlægning af produktione...
Vindmøller og dampmaskine skal redde Højer Pølsers energiforbrug
Pølseproducenten har udsigt til mere end en halvering af deres energiforbrug takket være energirådgivning fra erhvervshus
Med 40 ansatte mener Højer Pølser, at man har en større smidighed i forhold til store fabrikker i forhold til energiomlægning. PR-foto: Højer Pølser
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer