23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Hun troede, det var løgn: Laksedirektør imponerede konen i udlandet

Kender man sin laks, eller kender man ikke sin laks?

Hvis man er Thomas Brink Jakobsen og er direktør for Varde Laks, så må svaret være et imponerende "jeg kender til enhver tid min laks" ...

I hvert fald har han en god historie om, da han i begyndelsen af 2020  var på skiferie i Østrig med sin kone, Dorte.

- Vi sad i restauranten på vores hotel og spiste laks, og så sagde jeg til hende, at "det her er vores laks". Det troede hun ikke på, så jeg fik fat i køkkenchefen, som kom ind og viste os den pakke, laksen kom fra. Det var vores, fortæller Thomas Brink Jakobsen.

Han er ikke i tvivl om, at den særlige smag, han kan genkende, hænger sammen med det vand, der bliver brugt på fabrikken i Varde.

- Vandet er SÅ vigtigt i produktionssammenhæng - og vi har godt vand her i området, fastslår han.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.143