23948sdkhjf

Catering-virksomheder på charmeoffensiv i Dubai

Med 12 millioner hotelgæster om året er Dubai et af verdens største markeder for catering-branchen. Eksportrådet, NordDanmarks EU-kontor og Væksthus Nordjylland sender derfor i dette efterår en delegation af nordjyske catering-virksomheder af sted. Vil du med?
Eksportrådet, NordDanmarks EU-kontor og Væksthus Nordjylland giver dig nu direkte adgang til den lukrative cateringbranche i og omkring Dubai. Området har 12 millioner hotelgæster om året og er i dag et af verdens hurtigst voksende knudepunkter for både ferie- og forretningsaktiviteter. Det understreges ikke mindst af flyselskabernes stigende interesse for Dubai.

En lang række operatører udvider løbende antallet af internationale ruter til og fra Dubai, og den øgede aktivitet smitter direkte af på den gigantiske catering-branche.

Nordjysk delegation
Den nordjyske catering-branche har gode muligheder for at få del i væksten i Dubai. Derfor har NordDanmarks EU-kontor og Væksthus Nordjylland taget initiativ til at sende en delegation af catering-virksomheder af sted i efteråret 2012.

Besøget vil vare tre dage i uge 39 eller 40, og der vil blive sammensat et tætpakket program med præsentation af markedet og møder hos en række af de store potentielle kunder. Den enkelte deltager vil have mulighed for at tilpasse sit program præcist til sit formål, og delegationen giver således unikke muligheder for at få foden inden for på et af de
største markeder i verden inden for catering.

Generalkonsulat som medspiller
Besøget er arrangeres i samarbejde med det danske generalkonsulat i Dubai. Her vil generalkonsul Per Tangsgaard Jensen stå i spidsen for at åbne de rette døre, og han vil være med til at sikre, at delegationen bliver så interessant
og udbytterig som mulig.

Herudover vil Per Tangsgaard Jensen hjælpe med at markedsføre de enkelte nordjyske virksomheder over for de
rette potentielle kunder og samarbejdspartnere.

Per Tangsgaard Jensen har mange års erfaring fra fødevarebranchen og fast moving consumer goods i dansk virksomheder som Co-RO Food og KelsenBisca og har arbejdet inden for netop denne branche i mere end 12 år. Dette kombineret med Per Tangsgaard Jensens erfaring med at skabe relationer for danske virksomheder i ellemøsten gør hans medvirken meget vigtig.

Vil du med?
Få mere information om turen til Dubai her (åbner som pdf)

Kilde: Væksthus Nordjylland

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078