23948sdkhjf

DLG-lagre bugner af korn

DLG modtager rigtig store mængder korn i disse dage. Særligt på Sjælland og Øerne er der særdeles travlt oven på et par uger med formidabelt høstvejr.
Den store høst skaber rekorder rundt i afdelingerne, men også udfordringer med at få afgrøderne hentet i marken.

- Det er tydeligt, at afgrøderne fylder godt i tanken på mejetærskerne, og vi oplever i disse dage en ekstrem høj aktivitet, bl.a. på Sjælland, hvor vi modtager ca. 10 pct. flere afgrøder end i fjor. Samtidig har det våde vejr nu betydet, at presset stiger for at få afgrøderne i tørvejr. Vi er glade for at have ekstra kapacitet på nogle lokationer, og at vi har kunnet sætte alle disponible lastbiler ind for at optimere, fortæller DLG-direktør Claudio Pelsen.

- Vi gør vores bedste for at være effektive, så kunderne skal vente kortest muligt, for det er jo godt for korndyrkerne, at udbytterne er høje, når kornkvaliteten og prisen er ordentlig, supplerer direktøren.

På de mest hektiske dage har DLG modtaget lastbiler med i alt 14.000 vognlæs, så det er ikke en tilfældighed, at koncernen har størrelsen til f.eks. at eksportere korn i skibslaster på over 55.000 tons.
Læs mere om: DLG
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141