23948sdkhjf

Jespers Torvekøkken tog årets kantinepris

Jespers Torvekøkken, der driver en lang række kantiner landet over, blev tirsdag hædret med ”Kantineprisen 2022”, som Landbrug & Fødevarer uddelte ved et arrangement på Hindsgavl Slot.

Mere præcist gik prisen til køkkenchef Sofie Rosa Randall, der på vegne af Jespers Torvekøkken står for driften af kantinen hos Kopenhagen Fur i København.

Hos Kopenhagen Fur stod der i årevis bøffer og bearnaise på menuen. Det er langt fra tilfældet i dag, godt halvandet år efter at Jespers Torvekøkken og Sofie Rosa Randal overtog driften af kantinen.

Hun tiltrådte stillingen som køkkenchef i kantinen for at skabe en tydelig, ”grøn” forandring hos Kopenhagen Fur. Det krævede meget dialog, inspiration og nærværende værtskab hver dag at hjælpe de spisende i kantinen hos Kopenhagen Fur i en mere klimavenlig og grøntsagsorienteret retning. Men det lykkedes, konstaterer Landbrug & Fødevarer.

- Jeg er meget ambitiøs i mit arbejde. Jeg elsker at være kok, for jeg elsker at lave mad. Jeg elsker den udvikling, der er i jobbet hos Jespers Torvekøkken, og jeg elsker de muligheder, der er for faglig sparring og udvikling. At vinde så stor en pris som Kantineprisen er en kæmpeanerkendelse, især fordi jeg ikke er så gammel i gårde endnu, siger Sofie Rosa Randall.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Kapitalfond skyder igen trecifret millionbeløb i Lagkagehuset
Tidligere Daloon-ejer har købt sig ind i ambitiøs snackproducent
Tæt på hver anden dansker forsøger at skære ned på kødet
Kaffekæde skal betale 40.000 kroner for at afvise kontanter
Store planer: Amanda Seafoods vil gå helt nye veje
Skagenfood har købt op på Fyn og overtaget direktørpost
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
RetailNews
PlastForum DK

Send til en kollega

0.079