23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Lovende muslingesæson

Muslingefiskeriet starter mandag den 10. september og branchen er optimistiske. Nye målinger viser nemlig,at Limfjordens muslinger er ekstra kødfyldte i år.

Og når kødprocenten er høj betyder det en højere afregningspris til fiskerne. Derfor er der i år udsigt til en bedre indtjening for Limfjordsfiskerne, der ialt tæller 200 arbejdspladser. Det skriver DR P4 Midt/Vest.

- Vores prøver ligger på 15-20 procent kød, og det er faktisk den højeste kødprocent, vi har oplevet i flere år, siger Limfjordsfiskernes formand Benny Andersen til P4.

De seneste år har kødprocenten været nede på mellem 14-16 pct. og årsagen til stigningen i år kan hænge sammen med det kølige sommervejr, konstaterer Limfjordfiskernes formand.

Muslingefiskeriet starter på mandag den 10. september og fortsætter frem til jul med mindre fjorden fryser til.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078|instance-web03