Hvert år går 10 millioner tons kakaofrugt til spilde, ifølge Kjærstrup Chokolade.
Derfor vil producenten fra Bornholm udbytte frugten til at lave nektar og juice, der kan bruges som drik og i madlavning, lyder det i en pressemeddelelse.
Kakaofrugten spildes
Det er kun de omkring 30 procent bønner i kakaofrugten, der i dag anvendes til ch...
Chokolademager vil lave juice på overset spildprodukt
Peter Kjærstrup (tv), der er medindehaver af Kjærstrup Chokolade, vil inden 2025 bruge hele kakaofrugten for at undgå madsspild. PR-foto: Kjærstrup Chokolade
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer