23948sdkhjf

Chokolademager vil lave juice på overset spildprodukt

Hvert år går 10 millioner tons kakaofrugt til spilde, ifølge Kjærstrup Chokolade. 

Derfor vil producenten fra Bornholm udbytte frugten til at lave nektar og juice, der kan bruges som drik og i madlavning, lyder det i en pressemeddelelse.

Kakaofrugten spildes

Det er kun de omkring 30 procent bønner i kakaofrugten, der i dag anvendes til ch...
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Create trial subscription
Opret nu
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Eksport af dansk økologi buldrer afsted - to kriser kan påvirke udviklingen
Virksomhed omdanner madaffald til grøn energi
Dagrofa henter erfaren profil til koncernledelsen - skal stå i spidsen for "offensiv" strategi
Millionsalg: Palle Skov Jensen er nu helt uden tilknytning til sin tidligere bøfhuskoncern
Efter to konkurser på under et år - Bronuts sælger ud af alt
Millionær har skabt en ny succes i fødevarebranchen
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
RetailNews
PlastForum DK

Send til en kollega

0.094