23948sdkhjf

Food Festival skudt i gang

Flere end 100 danske fødevareproducenter, avlere og landmænd vil de næste tre dage uddele nordiske smagsprøver på Tangkrogen i Aarhus. Arrangørerne venter op mod 20.000 besøgende.
På dette års Food Festival kan man opleve et forskningslaboratorium og deltagelse af 45 af Europas bedste kokke. Målet er at udvikle nye smage og eventuelt etablere nye samarbejder inden for branchen.

Eksempelvis bliver udviklingschefen fra David Changs Momofuku Restaurant Group i New York og Nomas udviklingschef Lars Williams sat sammen. Noma-chefen skal også stå i spidsen for et seminar med forskere fra Aarhus Universitet, som er med til at lave nye ingredienser til fødevareindustrien.

Publikum kommer dog ikke så tæt på stjernekokkenene. De har i stedet mulighed for at deltage i en kokkeskole med Bocuse d’Or-kandidat Jeppe Foldager og komme i køkkenet med Kenneth Hansen fra Svinkløv Badehotel. Derudover er der en række workshops på programmet, som beskæftiger sig med langt mere lavpraktiske spørgsmål.

- Engang var god mad i Danmark noget, der skulle være så fransk som muligt. På Food Festival kan du smage, at sådan er det ikke længere. Hvis du er interesseret i mad og smag, kan vi tilbyde en fantastisk rejse ind i nordisk mad for en halvtredser, siger festivalchef Anna Lund til JyllandsPosten.

Prisen for en dagsbillet til festivalen er 50 kr. og 6.000 har allerede sikret sig en billet i forslag. Anna Lund venter et sted mellem 10.000-20.000 gæster, alt afhængig af vejret.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094