23948sdkhjf

Royal Unibrew sælger distributionsvirksomhed

Som led i Royal Unibrews strategiske og ledelsesmæssige fokusering, har bryggeriet indgået en betinget aftale om at sælge sine aktier i Impec Holding SAS, der driver distributionsvirksomhed i Caribien.
Royal Unibrew sælger 51 % af aktierne i Impec Holding SAS, som driver distributionsvirksomhed på Guadeloupe og Martinique i Caribien.

Aftalen er indgået med Impec Holding SAS repræsenteret af Christian-Jacques Bordaries, der er grundlægger og direktør i selskabet, og som i forvejen ejer 49 % af aktierne.

Den langsigtede distributionsaftale mellem Royal Unibrew og Impec Holding omfattende en række af Royal Unibrews malt- og ølprodukter fortsætter uændret, og Royal Unibrew forventer derfor en fortsat stærk markedsposition på Guadeloupe og Martinique.

Salget forventes gennemført med udgangen af oktober 2012, hvorefter Impec Holding SAS ikke længere indgår i konsolideringen af Royal Unibrews koncernregnskab.

På helårsbasis vil koncernens indtjening blive reduceret med DKK 9 mio. (EBITDA og EBIT), mens effekten i 2012 forventes at udgøre DKK 4 mio. (EBITDA og EBIT).

Frasalget forventes at medføre en reduktion i koncernens nettoomsætning på DKK 130 mio. på årsbasis, mens effekten vil udgøre DKK 30 mio. i perioden november til december 2012.

Salget vil medføre, at koncernens rentebærende gæld reduceres med DKK 15 mio.

De tidligere udmeldte forventninger til 2012 fastholdes.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094